Willy van den Brand

Bijna 20 jaar lang was ze mede-eigenaar van GoedBloed & Partners BV. Dit bedrijf dat ze samen met haar ex-partner opbouwde, richtte zich op organisatie-en leiderschapsontwikkeling. Willy was verantwoordelijk voor de interne organisatie en gaf leiding aan een 30-tal professionals die aan het bedrijf verbonden waren. Samen met klanten en haar toenmalige partner gaf ze vorm aan de best mogelijke oplossingen voor wensen van deze klanten. Al die jaren verzorgde ze zelf ook vele trainingen en coachingstrajecten.

Daarnaast houdt ze zich al sinds haar 26e bezig met bewustzijn en leeft ze met de vraag: “Wie ben ik werkelijk?” Haar missie is om te leven vanuit haar ware essentie gebruikmakend van haar volledige potentieel. Met die levenshouding helpt ze leiders die zich ook willen verbinden met hun authentieke kern.

Beslissingen die alleen vanuit ratio worden genomen zijn niet gegrond of duurzaam. Wanneer leiders durven te vertrouwen op ook de wijsheid van hun hart én sensitiviteit komen ze in contact met een dieper weten, zodat ze kunnen blijven luisteren naar wat er echt aan de hand is en nodig is. Daarmee vormen ze een stevig anker voor zichzelf én hun omgeving en wordt het mogelijk om het aanwezige potentieel van mens en organisatie te benutten vanuit autonomie en vertrouwen.

Wat klanten over Willy zeggen is dat ze eenvoudig een sfeer van vertrouwen weet te creëren en daarmee een veilige bedding voor zelfreflectie.