Leergang Volwaardig leiderschap: persoonlijk traject voor directeuren en strategisch managers

Volwaardig leiderschap

Authentiek leidinggeven

Wat zijn uw kernwaarden en welk effect hebben ze op uw gedrag, manier van communiceren, stijl van leidinggeven en uw resultaten?

Waarden zijn als doelen: zij geven richting aan onze keuzes en sturen ons gedrag. Bewustwording stelt u in staat uw kernwaarden optimaal voor u te laten werken en effectiever leiderschap te ontwikkelen.

In de Leergang Volwaardig Leiderschap leert u authentiek te handelen: trouw aan uzelf en met passie en inspiratie voor anderen. In een half jaar tijd groeit u uit tot waarachtig leider binnen uw organisatie.

De eerstvolgende leergang Volwaardig Leiderschap start op 28 mei 2020 LVL-40, en de daaropvolgende groep start op 10 september LVL41 in het Hilton Royal Parc in Soest (nog 6 deelnemersplekken in LVL - 40 en nog 8 deelnemersplekken in LVL-41).

Deze training omvat de volgende trainingsdagen:
28 mei (incl. avond programma)
∙ 29 mei
∙ 3 juli
∙ 4 september
∙ 2 oktober
∙ 30 oktober
∙ 27 november

Leergang Volwaardig Leiderschap – gratis infopakket
 • Verken uw waarden en doelen
 • Breng focus in uw persoonlijke en zakelijke missie
 • Word authentiek en inspirerend leider binnen uw organisatie

Kosten
7-daagse training, 5 executive coachingsgesprekken, trainingsmateriaal & dagarrangement.

Totaal € 8.750,-
(exclusief BTW)

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer


Gratis en vrijblijvend

Over de Leergang Volwaardig Leiderschap

Voor wie

In een persoonlijk praktijktraject voor Directeuren en Strategisch Managers ligt de nadruk op wat u nodig heeft, in uw situatie en organisatie. Geen standaardtraining maar een tailor made traject voor wie zijn leiderschapsstijl wil optimaliseren aan de hand van praktijksituaties; voor wie een mentaliteitsverandering zoekt en op basis van vertrouwen wil leren van en netwerken met gelijkgestemden.

Herkent u dit?

 • U wilt delegeren, uw mensen laten meedenken en met oplossingen laten komen. Maar u blijft (te) verantwoordelijk voor hun resultaten.
 • Het resultaat is middelmatig, terwijl u weet dat het beter kan.
 • U bevindt zich in een spagaat tussen de belangen van uw mensen en de bedrijfsresultaten.
 • U voelt zich geleefd of begint zelfs uw motivatie te verliezen.
Door uw persoonlijke versie van authentiek leiderschap te ontwikkelen, kunt u vanuit uw eigen kracht gaan handelen en uw doelen effectiever nastreven.

Bekijk het programma

Programma

De Leergang Volwaardig Leiderschap is een half jaar durende training die u tot werkelijke verandering aanzet, maar minimaal beslag op uw tijd legt. De leergang bestaat voor 80% uit praktijkoefening en voor 20% uit theoretische onderbouwing.

Uw eigen praktijksituaties staan centraal, zodat u zowel uw persoonlijke als uw bedrijfsmatige vraagstukken kunt onderzoeken. Trainers en coaches met meer dan 10 jaar ervaring begeleiden u hier intensief bij:

 • Een persoonlijk intakegesprek
 • 7 trainingsdagen
 • Avondworkshop
 • 5 executive coachingsgesprekken
 • Trainingsmaterialen
 • Lunch en consumpties

Het resultaat

In 6 maanden tijd begeleiden we u in het proces naar authentiek leiderschap:

 • Bewustwording van uw invloed op het creëren en veranderen van de cultuur, de mentaliteit en het gedrag van de mensen in uw organisatie.
 • Focus aanbrengen en houden op uw persoonlijke- en bedrijfsdoelstellingen.
 • Effectief leiding geven vanuit kracht, inzicht en uw persoonlijke waarden - in plaats vanuit angst.

De sky is the limit, ook voor u. Graag verwelkomen we u op 28 mei 2020 LVL-40, en de daaropvolgende groep start op 10 september LVL41 in het Hilton Royal Parc in Soest.

Waarom Moonen en Partners

Sinds 2001 begeleidden wij al honderden managers en directeuren bij gedrags- en mentaliteitsveranderingen in professionele organisaties. Ons vaste team van zelfstandige specialisten – elk met minimaal 15 jaar ervaring - werkt middels een combinatie van advies, training, individuele- en teamcoaching en workshops. Blijvend resultaat en de verwezenlijking van uw ambities is onze focus, met een respectvolle, persoonlijke en waar nodig confronterende benadering.

Meer weten?

Neem contact op