Executive Coaching

Als leidinggevende fungeer je als kritisch klankbord voor de medewerkers, maar wie vertelt je of jij zelf op de juiste weg zit? Wie houdt jou scherp?

Een executive coach van Moonen & Partners helpt je op professionele wijze bij het uitzetten en het bereiken van jouw zakelijke en persoonlijke doelen.

Omdat wij al vanaf ruim twintig jaar gespecialiseerd zijn in Leiderschap en al duizenden executives mochten begeleiden ben je bij ons aan het juiste adres. 

Confronterend, reflectief en verhelderend maar bovenal stimulerend.

Een vrijblijvende kennismaking is snel gemaakt!

 

executive coaching

Executive Coaching en Prestatie Coaching –
Neem contact met mij op

  Je kunt kiezen voor een traject voor jezelf of je  medewerkers

  Het traject Executive Coaching kun je zien als een grondige verkenning van jouw leiderschapskwaliteiten.
  Waar liggen juist kansen en wat zijn je valkuilen?
  En hoe kun je de opgedane inzichten optimaal benutten en inzetten?
  Dit traject is met name geschikt voor strategische managers en directieleden.

  Tijdens het traject Prestatie Coaching ligt de nadruk op bewustwording en persoonlijke groei in het algemeen, waarbij alles gericht is op een bepaald doel.

  Krijg je al zin om effectief te gaan werken aan je persoonlijke verbeterpunten, het maken van een carrièreswitch of het behalen van een beter resultaat?

   

  Waar gaan we vanuit bij onze coachingsbegeleiding?

  Mensen lijden het meest aan de gedachtes die ze geloven. Onderzoek deze gedachtes en de pijn verdwijnt. Gedachtes over de toekomst, het verleden, andere mensen of situaties en gedachtes over ons zelf. Wanneer we onze gedachtes leren aanschouwen, ontstaat bewondering en respect voor de wereld zoals die er op dat moment is. Houden van de realiteit, is ons motto. Niet langer druk zijn met de zaken buiten onze eigen invloedssfeer, zorgt er voor dat we rust en grip ervaren en proactief onze talenten ontwikkelen.