Executive Coaching en Prestatie Coaching

moonen 41Als leidinggevende fungeert u als kritisch klankbord voor uw medewerkers, maar wie vertelt u of u zelf op de juiste weg zit? Wie houdt u scherp? Een persoonlijke coach van Moonen & Partners helpt u op professionele wijze bij het uitzetten en het bereiken van uw doelen. Confronterend, reflectief, maar bovenal stimulerend – durft u het aan?

Wat zijn onze uitgangspunten voor coaching?

Mensen lijden het meest aan de gedachtes die ze geloven. Onderzoek deze gedachtes en de pijn verdwijnt. Gedachtes over de toekomst, het verleden, andere mensen of situaties en gedachtes over ons zelf. Wanneer we onze gedachtes leren aanschouwen, ontstaat bewondering en respect voor de wereld zoals die er op dat moment is. Houden van de realiteit, is ons motto. Niet langer druk zijn met de zaken buiten onze eigen invloedssfeer, zorgt er voor dat we rust en grip ervaren en proactief onze talenten ontwikkelen.

U kunt kiezen voor een traject voor uzelf of uw medewerkers.

Het traject Executive Coaching kunt u zien als een grondige verkenning van uw leiderschapskwaliteiten. Waar liggen uw kansen en wat zijn uw valkuilen? En hoe kunt u de opgedane inzichten optimaal benutten? Met name geschikt voor strategische managers en directieleden.

Tijdens het traject Prestatie Coaching ligt de nadruk op bewustwording en persoonlijke groei in het algemeen, waarbij alles gericht is op een bepaald doel. Wilt u effectief werken aan persoonlijke verbeterpunten, het maken van een carrièreswitch of het behalen van een beter resultaat? Dan is dit het traject voor u.

Bekijkt u hier wat Moonen & Partners voor u kan betekenen op het gebied van Coaching

Neem contact op

Bel ons op 020 – 672 06 47, of laat ons jou terugbellen.