Trainen op basis van jouw eigen doelen

Jouw leerdoelen vormen ons uitgangspunt. Heb jij je doelen nog niet concreet? Dan starten we daarmee. Onze trainingen zijn sterk handelingsgericht. Er wordt niet vooral op vaardigheden getraind, maar juist ook op rollenniveau en overtuigingen niveau. Hierdoor wordt het rendement zowel voor de deelnemer en de organisatie zo groot mogelijk.

Wij helpen alle deelnemers hun eigen kwaliteiten en talenten verder te ontdekken en te ontwikkelen en te lachen om eigen vergissingen en verbeter punten. Dit vraagt om lef en durf. Voor het rendement is het aantal “contactmomenten” doorslaggevend, een reden voor meerdaagse trainingen gecombineerd met individuele coachingsgesprekken gedurende een half jaar.

Het behaalde succes in de praktijk overtuigt de deelnemer. Op grond van dit succes besluit de deelnemer het nieuwe gedag voortaan toe te passen. Door dat de deelnemer zijn ervaringen met het in de praktijk toepassen van de leerpunten op de volgende trainingsdag deelt met de groep, wordt zijn succes verankerd en kan een blijvende gedragsverandering ontstaan.

Onze trainers en coaches creëren een sfeer van openheid en veiligheid en zijn volledig gecommitteerd aan de individuele leerdoelen van de deelnemers. Gedurende alle contactmomenten zijn zij daar met humor en respect mee bezig, indien nodig confronterend. 

“Doen wat nodig is”, is ons motto. 

Wat levert deelname aan onze trajecten op?

Na het volgen van onze trajecten denken en handelen de deelnemers veel meer binnen hun eigen cirkel van invloed en staan zij stevig in hun schoenen. Dit maakt ze daadkrachtiger en effectiever en ze ervaren meer rust en geluk.

Training
EMCC
Nobco
the work of Byron Katie
Volwaardig Leiderschap
volwaardig leiderschap
Operationeel Management
Operationeel management
management ontwikkeling
Leiderschap voor Teams