Al ruim 15 jaar faciliteren wij zeer effectieve coachingstrajecten; voor medewerkers op alle niveau’s in bedrijven en organisaties. 

Een coachingstraject bij Moonen & Partners is een individueel begeleidingstraject dat je helpt om effectiever met jezelf, je werk, je loopbaan, je  collega’s en klanten om te gaan.

De effectiviteit van mensen hangt voor een groot deel af van niet-rationele interne processen; zoals persoonlijke ambitie, daadkracht, persoonlijkheid, stress en faalangst.

Tijdens de coachingsgesprekken, die vertrouwelijk van aard zijn, staan jouw persoonlijke en zakelijke doelstellingen en zelfreflectie centraal!

Coaching

Zeer ervaren coaches

In zijn rol als onafhankelijk kritisch klankbord nodigt de coach je uit buiten de kaders van jouw huidige functioneren te treden en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Je krijgt een spiegel voorgehouden en zo wordt je bewust van andere manieren van reageren en handelen in praktijksituaties.

Onze coaches hebben ieder een breed scala aan specialismen en werken volgens de beroepscode van het NOBCO; de Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

Coaching – raken en geraakt worden-

Tijdens de gesprekken leer je jouw uw eigen gedrag beter te begrijpen en om te zetten en worden diepgaande en blijvende effecten gerealiseerd.

executive coaching
Executive Coaching
De Bedrijfscoach
De Bedrijfscoach
Perspectief
Perfectionisme
Conflict Coaching
Conflict Coaching