Individuele Coaching

schets6witAl ruim tien jaar bieden wij zeer effectieve coaching aan mensen op alle niveau’s bij bedrijven en organisaties aan.

Een coachingstraject bij Moonen & Partners is een individueel begeleidingstraject dat u helpt om effectiever met uzelf, uw werk, uw loopbaan, uw collega’s en uw klanten om te gaan. De effectiviteit van mensen hangt voor een groot deel af van niet-rationele interne processen; zoals persoonlijke ambitie, daadkracht, persoonlijkheid, stress en faalangst. Tijdens de gesprekken die vertrouwelijk van aard zijn, staan uw persoonlijke doelstellingen en zelfreflectie centraal.

Zeer ervaren coaches

In zijn rol als onafhankelijk kritisch klankbord nodigt de coach u uit buiten de kaders van uw huidige functioneren te treden en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. U krijgt een spiegel voorgehouden en zo wordt u zich bewuster van andere manieren van reageren en handelen in praktijksituaties.

De coaches hebben ieder hun eigen specialismen  en werken volgens de beroepscode van het NOBCO; de Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

Raken en geraakt worden!

Tijdens deze gesprekken leert u uw eigen gedrag beter begrijpen en worden diepgaande en blijvende effecten gerealiseerd.

Bekijk hieronder de verschillende vormen van Coaching die wij u bieden: