Al ruim 20 jaar faciliteren wij zeer effectieve coachingstrajecten; voor medewerkers op alle niveau’s in bedrijven en organisaties. 

Een coachingstraject bij Moonen & Partners is een individueel begeleidingstraject dat je helpt om effectiever met jezelf, je werk, je loopbaan, je  collega’s en klanten om te gaan.

De effectiviteit van mensen hangt voor een groot deel af van niet-rationele interne processen; zoals persoonlijke ambitie, daadkracht, persoonlijkheid, stress en faalangst.

Tijdens de coachingsgesprekken, die vertrouwelijk van aard zijn, staan jouw persoonlijke en zakelijke doelstellingen en zelfreflectie centraal!

Coaching

Zeer ervaren coaches

In onze rol als onafhankelijk kritisch klankbord nodigen wij je uit buiten de kaders van jouw huidige waarheid te kijken en buiten de gepaande paden te lopen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Je krijgt een spiegel voorgehouden en zo wordt je bewust van andere manieren van denken, reageren en handelen in praktijksituaties.

Onze coaches hebben minimaal 20 jaar ervaring en gezamenlijk bieden zij een breed scala aan specialismen. Zij werken volgens de beroepscode van het NOBCO; de Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

Coaching – raken en geraakt worden-

Tijdens de gesprekken onderzoek je je eigen gedachten, je overtuigingen en de impact hiervan op je geluk en functioneren. De gesprekken zijn uiterst vertrouwelijk. Dit geeft jou alle ruimte om het gesprek te laten gaan over alles en iedereen in jouw privé- en werkomgeving. 

Wat vragen de verschillende sitiuaties van jou? Wie wil jij zijn en waar wil jij je het liefst door laten leiden. Wat vertellen jouw emoties je en hoe kun je deze leren gebruiken als persoonlijk navigatiesysteem.

 

executive coaching
Executive Coaching
De Bedrijfscoach
De Bedrijfscoach
Perspectief
Perfectionisme
Conflict Coaching
Conflict Coaching