Verlang jij ernaar je meer Vrij! te voelen in leven en leidinggeven? Ontbreekt het je nog aan een duidelijk intern kompas?

Dan is dit voor jou dé leiderschapsreis van 5 maanden, inclusief 5-daagse IJsland-tocht-, die je de mindset geeft om emotioneel autonoom te leven en leiding te geven.

Onder emotionele autonomie versta ik het vermogen om onafhankelijk te zijn van externe omstandigheden en in elke situatie de eigen gedachten en emoties te reguleren én te beheren. Het houdt in dat je in staat bent om bewust te antwoorden op situaties, in plaats van reactief te reageren.

Het gaat ook over het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen gemoedstoestand, zodat je niet langer afhankelijk bent van de bevestiging van anderen.

Herken je jezelf hierin?

 • Je bent een (aankomend) leider, op strategisch niveau in een organisatie of bedrijf, ondernemer, bestuurder, directielid of manager
 • Je ervaart vaker onrust, stress, irritaties of vermoeidheid dan je wilt
 • Je hebt het gevoel dat je vastloopt in (oude) patronen
 • Je hebt een slechte werk/privé-balans
 • Je verwaarloost je relaties meer dan je lief is
 • Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt, in plaats van dat je leeft
 • Je ervaart dat je veel ‘moet’ doen om alle bordjes hoog te houden

Ik nodig je graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek,gratis & Vrij!-blijvend.

Klaar voor de volgende stap in jouw emotionele autonomie?

In 5 maanden tijd begeleid ik je intensief in jouw proces naar emotionele autonomie. Mijn aanpak kenmerkt zich door: veel persoonlijke aandacht, jouw eigen ontwikkeldoelen staan centraal, feedback, reflectie, humor, ervaringen delen en leren van gelijkgestemden, elkaar motiveren en inspireren in het dagelijks leven en leidinggeven.

Plan een advies gesprek Ik wil alles weten

Het belang van vrije leiders binnen organisaties

Na het volgen van Vrij! zien we een verschuiving naar een veel bewustere manier van leiderschap binnen organisaties en bedrijven. Medewerkers worden geleid door wat we ‘vrije leiders’ noemen, die zich onderscheiden door hun autonome manier van denken en handelen. Zij dagen niet alleen zichzelf uit, maar ook anderen om hetzelfde te doen.

Een cruciaal kenmerk van deze leiders is hun vermogen om helder te zien waarom en hoe ze moeten reageren op diverse situaties, problemen en vragen van medewerkers. Dit vooruitzicht en inzicht creëert een stabiele en doordachte omgeving, waarin beslissingen worden genomen op basis van heldere overwegingen.

Daarnaast stimuleren vrije leiders hun omgeving om bewuste keuzes te maken en vanuit een volwassen positie te handelen. Met als resultaat een team dat gedijt op verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, zonder belerend of betuttelend te zijn.

Het Vrij!-programma belooft dus niet alleen een verschuiving in de persoonlijke leiderschapsstijl, maar ook een transformatie van de organisatorische cultuur naar een omgeving waarin volwassenheid en bewustzijn de norm zijn.

Ik vind het belangrijk met werkgevers hierover van visie te wisselen. En ik wil managers helpen te kijken hoe je je werkgever kunt overtuigen om mee te doen aan Vrij!

Ik wil alles weten

Welk resultaat kan je op persoonlijk vlak verwachten?

Als je op persoonlijke titel meedoet, mag je het volgende verwachten aan het einde van dit Vrij!-leiderschapsprogramma:

 • Je bent significant gegroeid in je leiderschapsrol
 • Je ervaart meer rust en ontspanning én meer levenslust en energie
 • Je hebt je bevrijd van belemmerende patronen en die vervangen door dienende denk- en gedragspatronen
 • Je bewaakt vanaf nu bewust een gezonde werk/privé-balans
 • Je versterkt je relaties, zowel op professioneel als persoonlijk vlak
 • Je bent loyaal aan jezelf én betrokken bij anderen
 • Je voelt dat je vanuit vrijheid leeft – emotioneel onafhankelijk, in overeenstemming met jouw eigen waarden en doelen – en je hebt een gevoel van voldoening en vervulling in je dagelijkse privé en professionele leven.
Dit wil ik

Welk resultaat kan je professioneel verwachten?

Aan het einde van dit vrij-leiderschapsprogramma:

 • De organisatie wordt op een veel bewustere manier aangestuurd.
 • Een vrije leider is autonoom in zijn denken en doen en daagt anderen hier ook toe uit.
 • Een vrije leider heeft ten slotte goed voor ogen waarom en hoe hij wil reageren op alle mogelijke situaties, problemen en vragen van medewerkers.
 • Een vrije leider stimuleert zijn omgeving om bewuste keuzes te maken en ook vanuit een volwassen positie te gaan handelen. Vrije leiders zijn niet belerend, noch bemoederend. Zij bevorderen zoveel mogelijk een taakvolwassen team.
Reserveer mijn plek Ik wil een optie nemen

In het kort:

Voor wie
Voor (aankomende) leiders, op strategisch niveau, in een organisatie of bedrijf,  ondernemers, bestuurders, directieleden of strategisch managers. 

Vrij!
High-end leiderschapsprogramma gericht op emotioneel autonoom leven en leidinggeven. O.l.v. van Vincent Moonen en inclusief IJslandreis.  

 Startdatum in overleg

Programma

 • Persoonlijk intakegesprek
 • 5 intervisie/trainingsdagen in Amsterdam 
 • 5 executive coaching gesprekken (1-op-1)
 • 5 dagen wandelreis in IJsland, volledig verzorgd
 • Inclusief retour vliegticket Amsterdam-Reykjavik

Pilotgroep = maximaal 4 deelnemers
Speciaal Pilot tarief  € 12.950,-  € 9.950,- (excl. btw)

Vrij!-blijvend gesprek

1500+ bestuurders, directieleden en managers gecoacht

30+ jaar ervaring in (executive) coaching & training

Sinds 2015 met een 9.5 en hoger gewaardeerd op Springest

Voor wie

Leiders (en aankomend leiders): iedere manager op strategisch niveau in een organisatie of bedrijf. 

In de kern voor iedereen die zich niet langer door de waan van de dag, de talloze zorgen en belemmerende gedachten wil laten besturen. Voor wie wil gaan werken aan de voor hem/haar meest effectieve en vrije Mindset. Noem het het je eigen kompas of persoonlijke navigatiesysteem.

Reserveer mijn plek Neem een optie

Programma

Een high-end leiderschapsprogramma van 5 maanden met 5 intervisie dagen met het altijd kleine groepje deelnemers, vijf individuele gesprekken tussen jou en mij (Vincent Moonen). Alles is erop gericht om jou alle kennis én praktische tools in handen te geven om emotioneel autonoom te gaan leven en leiding te geven.

Belangrijk onderdeel van het programma is een reis van 5 dagen naar IJsland, om letterlijk stevige stappen te zetten op jouw weg naar meer rust, betekenis en vrijheid. In verbinding met elkaar en de elementen, onder de inspirerende begeleiding van onze gids Julian.

Waarom helemaal naar IJsland?

Bij Vrij! gaat het niet alleen om het ontwikkelen van vaardigheden en kennis, maar juist ook om het cultiveren van een mindset die open staat voor nieuwe ervaringen en uitdagingen. En wat is een betere manier om die geest van avontuur en groei te omarmen dan door letterlijk nieuwe paden te bewandelen?

De beslissing om een wandeltocht in het adembenemende landschap van IJsland op te nemen, is veel meer dan alleen een fysieke activiteit. Het is een kans om uit de comfortzone te stappen, omringd door de majestueuze natuurlijke schoonheid die IJsland te bieden heeft. Tijdens deze tocht zul je  geconfronteerd worden met uitdagende terreinen, waar je jouw  leiderschapskwaliteiten zult moeten aanspreken om obstakels te overwinnen en teamdynamiek te versterken.

Bovendien biedt de setting van IJsland een unieke gelegenheid voor reflectie en introspectie. Het indrukwekkende en steeds weer verrassende oer-landschap en de rust nodigen uit tot zelfontdekking. Je zult niet alleen de kracht van je eigen fysieke vermogens ervaren, maar ook je mentale veerkracht en emotionele intelligentie.

Het toevoegen van deze buitenlandse component aan het programma versterkt de verbondenheid tussen de deelnemers en creëert onvergetelijke herinneringen die lang na afloop zullen blijven resoneren. Bovendien symboliseert het de reis die elke leider moet afleggen: vol onbekende wendingen, uitdagende hoogtes en belonende momenten van triomf.

Dus laten we deze kans omarmen om niet alleen Vrije-leiders te worden, maar ook avonturiers die vastberaden zijn om de wereld te verkennen en te veroveren, stap voor stap, in het majestueuze landschap van IJsland. Met elke stap zullen we niet alleen vooruitgaan in ons leiderschap, maar ook in ons begrip van onszelf en onze capaciteit om anderen te inspireren.

Met aan het einde van de dag een flink voldaan gevoel én misschien zelfs een drankje in een natuurlijke hotspring.

Zet die eerste stap…neem contact op, dan kan ik je er veel meer over vertellen.

Over Vincent Moonen en Vrij!

Mijn Missie: “mensen begeleiden naar meer vrijheid in denken en doen”

Na bijna zestig jaar leven -waarvan bijna dertig jaar als coach en ondernemer-, voel ik dat het tijd is om al mijn levenservaringen, kennis en inzichten samen te brengen in dit masterprogramma. Gedreven vanuit mijn missie: “Mensen naar meer vrijheid in denken en doen te begeleiden, los van behoefte aan erkenning en waardering van anderen.”

Na een carrière als commercieel directeur in de IT en het behalen van mijn NLP Master in 1997 startte ik mijn eigen trainingsbureau in management en communicatietrainingen. Sindsdien coachte en trainde ik honderden bestuurders, directieleden en managers op strategisch en operationeel niveau. In 2005 heb ik samen met mijn partner Tessel de Nijs het bureau Moonen & Partners in Amsterdam gevestigd. Wij worden sinds 2015 op Springest gewaardeerd met 9+.

Ik ben gespecialiseerd in het coachen van mensen in leidinggevende posities, persoonlijk leiderschap, levenskunst, en management. Voor een uitgebreidere bio en achtergrond en expertise, check: Linkedin.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen te onderzoeken welke route in jouw leiderschap wij kunnen gaan uitstippelen.

Plan een advies gesprek

(uiteraard gratis & geheel VRIJ-blijvend)

Over Julian O’Neil

Met zijn diepgaande kennis van de diverse landschappen van IJsland en zijn toewijding aan veiligheid, zorgt hij ervoor dat elke reis een onvergetelijke ervaring wordt. Als gelicentieerde gletsjer- en berggids met uitgebreide certificeringen in wildernis eerste hulp, waarborgt hij de veiligheid van onze klanten te allen tijde.

Met zijn passie voor avontuur, staat hij klaar om avonturiers van alle niveaus te begeleiden op deze onvergetelijke ontdekkingsreis door het waanzinnige oer landschap van IJsland.

Daarmee ook de perfecte gids voor onze reis naar emotionele autonomie.

Reviews

“Ik heb Vincent ervaren als een hele fijne coach. Ik werd uitgedaagd, geprikkeld en aan het denken gezet. De manier van coachen is direct in de praktijk toe te passen. Dat maakt het zeer waardevol.” : Dennis B.

“Vincent als coach zet zijn expertise in om aan jezelf te werken met tips die je meteen in de praktijk kan brengen, jij staat centraal. Als ik een 11 zou kunnen geven zou ik dat doen.” : Mike V.

“Door met Vincent in gesprek te zijn ontstaat er rust.
Er ontstaan inzichten waardoor je situaties compleet anders(positief) benaderd.”: Floris de W.

“De vragen die Vincent tijdens de coaching stelt helpen je om echt verdieping in jezelf en je doel te vinden.” : Mark B.

“Vincent ervaar ik als een rustige, prettige- en open gesprekspartner waarmee ieder onderwerp onderzocht kan worden.” : Danai F.

“Vincent heeft mij vooral erg geholpen door mijn negatieve overtuigingen en blokkades te gaan onderzoeken door terug te gaan naar de kern en het vanuit hier opnieuw te gaan bekijken. Dit heeft me enorm veel verlichting gebracht.”: Sandra B.

“Ik heb Vincent als een fantastische coach ervaren. Zeer professioneel en inspirerend. Vooral zijn persoonlijke ervaringen hebben mij geholpen als mens te groeien, zowel privé als zakelijk. Hij liet mij inzien dat het ook echt anders kan.”: Laurens K.

“De coachingssessies van Vincent waren inspirerend, leuk, maar leverde mij vooral nieuwe inzichten op over hoe ik tegen de werkelijkheid aan kan kijken. Door te ervaren dat ik een keuze heb en ik niet alles zelf hoef te doen maar dat dingen ook gebeuren geeft me in mijn leven meer mentale rust”: Sven B.

“Vincent heeft mij geleerd om me niet te laten leiden door mijn gedachten, laat staan door gedachten van anderen. Dat geeft rust”: John van den E,

“Mijn ervaring met Vincent als coach is erg goed. Hij helpt je op een andere manier naar de wereld te kijken. Inspirerend en verhelderend!”: Micha K.

 

Investering

 • Persoonlijk intakegesprek
 • 5 intervisie/trainingsdagen in Amsterdam (incl. lunch en consumpties en materialen)
 • 5 individuele executive coaching gesprekken (1-op-1)
 • 5 dagen wandelreis in IJsland, volledig verzorgd
 • Inclusief retour vliegticket Amsterdam-Reykjavik

  Speciaal Pilot tarief  € 12.950,-  € 9.950,- (excl. btw)

Meer weten over de Vrij! Dé leiderschapsreis inclusief IJslandtocht?

Laat je gegevens achter om vrijblijvend een informatiepakket toegestuurd te krijgen of om een kennismakingsgesprek aan te vragen.