Marijke Holwerda

Marijke is begonnen in de commerciële dienstverlening als relatiebeheerder. In 2002 heeft ze ervoor gekozen om professioneel invulling te geven aan het fascinerende vak van coaching. Eén van haar specialismes is mensen helpen bevrijden van hun dwangmatige en stressgevende patroon van perfectionisme.

Waar het Marijke om gaat is mensen stimuleren tot volle bloei te komen door ze hun eigen kracht en mogelijkheden te laten ervaren en benutten. Door ze inzicht te geven in hun overtuigingen, kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen. Eén van Marijke haar eigen overtuigingen is dat iedereen zelf de oplossingen en de bronnen in zich heeft die nodig zijn voor gewenste, positieve ontwikkeling. Met andere woorden de voeding voor verandering komt van binnenuit en zal daarom vertrouwd aanvoelen en duurzaam zijn.

Haar manier van coachen wordt door een klant omschreven als “Marijke beschikt over het uitzonderlijke talent om mensen te confronteren met zichzelf en tegelijkertijd hun motivatie te vergroten”. Marijke straalt rust en vertrouwen uit, luistert goed, is resultaatgericht, zorgt voor een veilige omgeving en houdt overzicht.

Opleidingen die Marijke gevolgd heeft zijn o.a.: School voor Coaching, NLP Master, Coachen op Identiteitsniveau, Kernkwaliteiten en het Kernkwadrant, Ontwikkelingsgericht Coachen van Perfectionisme, (© OCP-methodiek, het Ontwikkelingsinstituut).