Update i.v.m. Coronavirus

UPDATE: 

Onze geplande trainingsdagen gaan door (indien gewenst online)!

===============================================================

Onlangs werden verscherpte maatregelen aangekondigd om het coronavirus te stoppen. In deze nieuwe maatregelen geldt dat opleidingen en trainingen gewoon mogelijk zijn met een maximum van 30 personen. 

Wij willen onze klassikale trainingen en leergangen veilig en verantwoord aan blijven bieden en hebben daarom overleg gehad met de Rijksoverheid en de branchevereniging voor training en opleidingen om e.a. af te stemmen. De Rijksoverheid ziet geen aanleiding om trainingen en leergangen niet door te laten gaan uitgaande van een veilige 1,5 meter leer- en werkomgeving.  

 

Je bent welkom, trainingen en leergangen gaan door

Dit betekent dat we op een gezonde en verantwoorde manier trainen met in achtnemening van de geldende coronamaatregelen. Wij trainen in kleine groepen van maximaal 9 deelnemers in grote zalen. 

Onze trainingslocatie is geheel ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM waarbij  de 1,5 meter afstand regel, goede ventilatie en luchtvochtigheid in de zaal, looproutes, lunch volgens de richtlijnen en diverse andere hygiëne maatregelen zijn gewaarborgd. 

We doen ons uiterste best voor een veilige training, maar vragen ook aan jou om zelf oplettend te blijven en hier je eigen verantwoordelijkheid in te nemen! 

 

Niet deelnemen bij klachten

Uiteraard geldt dat je bij corona-gerelateerde klachten of bij aanraking met een coronapatiënt niet aan een training kunt deelnemen.  Neem in dat geval zo spoedig mogelijk contact met ons op. 

Blijf gezond!
Team Moonen & Partners