Effectief omgaan met stress en werkdruk: leergang Mentale Veerkracht

NIEUW: het beste van 3 elkaar versterkende trainingen in 1 leergang: leer omgaan met stress
en hervind focus, balans en energie, zowel in uw werk als privé.

Gratis infopakket

Naam*

E-mailadres*

Versla (werk)druk

Door de sterke combinatie van de trainingen Persoonlijke Effectiviteit, Mindfulness en individuele Coaching, geeft de leergang Mentale Veerkracht inzicht in uzelf, uw gedachtenwereld en de realiteit.

Deze effectieve aanpak geeft u de unieke kans om uw meest krachtige inzichten en tools te verzamelen en om te zetten in een persoonlijke strategie voor aanvaarding en daadkracht. U ontdekt wat echt werkt in uw persoonlijke situatie.

De eerstvolgende leergang Mentale veerkracht start op het moment dat er voldoende deelnemers zijn. Dan plannen we een cursusdatum. Hiervan krijg je bericht. Pas als je bevestigt dat je op die dag kunt, is je inschrijving definitief. in Spa Zuiver, Amsterdam.

Zet nu de stap naar meer mentale veerkracht!

3 professionals leren u:

 • Stress en tegenslagen te tackelen
 • Focus op uw persoonlijke doelen te houden
 • Energie, balans en rust te vinden

12 weken, 6 trainingsdagen en 5 keer individuele coaching
€ 3.950,-
(exclusief BTW)

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer


Gratis en vrijblijvend

Over de Leergang Mentale Veerkracht

Voor wie

In de huidige kennis- en diensteneconomie is ons meest fundamentele gereedschap ons brein. Dagelijks staan onze mentale capaciteiten onder grote druk; de productiviteit moet hoog zijn, het aantal beslissingen dat we nemen is enorm en we verwerken een continue stroom prikkels.

Voortdurend succesvol moeten zijn, zowel zakelijk als privé, in combinatie met de economische terugval van de afgelopen jaren heeft veel mensen onzeker gemaakt. Angst en depressie staan – niet verrassend - op nummers 1 en 2 als oorzaken voor arbeidsuitval.

Herkent u dit?

 • Valt de dagelijkse werkdruk u zwaar en ervaart u motivatieproblemen?
 • Heeft u stressgerelateerde klachten, of vermoedt u een burn-out?
 • Maakt u zich veel zorgen en heeft u vaak last van negatieve gedachten?
 • Heeft u moeite om met onverwachtse gebeurtenissen en tegenslagen om te gaan?
De vicieuze cirkel is te doorbreken. Door bewustwording en acceptatie en met de juiste tools kunt u meer vanuit uw eigen kracht gaan handelen en uw doelen effectiever nastreven.

Bekijk het programma

Programma

Tijdens de leergang Mentale Veerkracht volgt u gedurende 12 weken om de 2 weken een dag training in Persoonlijke Effectiviteit, onder leiding van Wim Buschman. Aansluitend krijgt u Mindfulness als avondprogramma. De trainingsdagen worden afgewisseld met 5 individuele gesprekken met een senior coach.

Het programma combineert 3 trainingen en biedt zo het beste van meerdere werelden: Mindfulness, The Work, 7 eigenschappen van Covey, effectieve communicatie en persoonlijk leiderschap en non-dualisme. De nadruk ligt op het doen en ervaren:

 • Het ontwikkelen van uw persoonlijke levensmissie
 • Uw persoonlijke waarden
 • De controle loslaten
 • Mindfulness
 • Het leren toepassen van coachingsmethode The Work

Het resultaat

In 12 weken begeleiden we u in het proces naar:

 • Vaardiger worden in het omgaan met stressvolle gebeurtenissen
 • Beter grenzen aangeven omdat uw zelfvertrouwen toeneemt
 • Beter in staat zijn uzelf te managen
 • Minder stressklachten, slaapproblemen en angsten ervaren
 • Meer energie gaan voelen, meer genieten en het hier en nu intenser beleven

Gunt u uzelf meer mentale veerkracht?

Graag verwelkomen we u op het moment dat er voldoende deelnemers zijn. Dan plannen we een cursusdatum. Hiervan krijg je bericht. Pas als je bevestigt dat je op die dag kunt, is je inschrijving definitief. in Spa Zuiver in Amsterdam!

Waarom Moonen en Partners

Sinds 2001 begeleidden wij al honderden managers en directeuren bij gedrags- en mentaliteitsveranderingen in professionele organisaties. Ons vaste team van zelfstandige specialisten – elk met minimaal 15 jaar ervaring - werkt middels een combinatie van advies, training, individuele- en teamcoaching en workshops. Blijvend resultaat en de verwezenlijking van uw ambities is onze focus, met een respectvolle, persoonlijke en waar nodig confronterende benadering.